TEŽKO JE OSTATI APOLITIČEN

Januar 25, 2008

Zares sem se trudil!!! Dati “prav” vsem, ki so nastopili z argumentom. A tokrat se je zalomilo. Gospod Kunič je za 24 ur dejal, da si Slovenci ne zaslužimo resnice. Da je nesramno, da smo izvedeli, da je Slovenija država, ki ji dirigirajo Bush-manski politiki. Da moramo plesati, kot nam Amerika žvižga.

IN NE – NE MOREM DATI PRAV VSEM PLEŠAM, KI SE SVETIJO V SOJU TELEVIZIJSKIH REFLEKTORJEV. Mislil sem, da je prav informacija, ki jo je “prešvercal” Borštner na podoben način (kot zadnja iz Ruplerjeve Mladike) dala krila svobodni Sloveniji. Vendar ne – če je Janša na oblasti so financerji njegove kampanije svete krave – čeprav na isti stopnji inteligence kot le te.

Fuj in fej in še enkrat fej.

In v trenutku, ko se ljudje dejansko borijo z lakoto, preživetjem in sodnimi izterjevalci obstoječega “režima” hodi novi predsednik države s “tajkuni”, “elito” in Janševo Urško na premiere Carmen. Gloriatu kurbe, kot je današnja Slovenija. Namesto da bi z “Janezi” stal na cesti in se boril za to, da bi vsak otrok dobil mleko in knjigo in izobrazbo in ljubezen… FUJ umazanci, ki ste postali NADLJUDJE.

Prekleto težko je ostati apolitičen, ko je laž postala vrednota in napuh gonilo.

Težko je ostati apolitičen, ko se lažnivci sončijo v davkih, ki jih moramo vsi odtrgati svojim otrokom.

Težko je ostati apolitičen, ko ga mora Europa fafati Ameriki, namesto Zeusu.

In MARŠ umazana svojat, ki je pozabila, da je sosed “Janezu”, ki ni tisti Janez, ki se mu zdi, da vodi europo (zanalašč zmajhno začetnico ker je …) in Urško in podvodnega moža.

Težko je ostati apolitičen, če te nekdo vodi s kurcem in preko kurca. In je pozabil, da je tam kjer je le zato, ker se je nekomu nekoč zazdelo, da si ljudje zaslužijo RESNICOj- a ga ni na “Olimpu” bednikov. Samo da od štirih JBTZ-jev le eden. Eden, ki smo ga že malo pozabili. Nekdo, ki se mu RESNICA ni zdela preveč za nas, ljudstvo. Ki nam je povedal, kaj pričakujejo “GENERALI” od nas, plebsa.

Hvala Borštner, da nisi taka rit, kot ostali. In marš ostala golazen.

 • Share/Bookmark

5 odgovorov na temo “TEŽKO JE OSTATI APOLITIČEN”

 1. bgood dne Januar 30, 2008 ob 20:16

  dobr si to spisu… govna presneta!

 2. BMK dne Februar 4, 2008 ob 12:53

  In vse je res…

 3. Anno dne Februar 4, 2008 ob 23:00

  Skupina igralcev spletne igre razkrinkala več milijonov vredno potegavščino komercialne televizije! Preberite kako so producenti zamenjavali kuverte! Je sploh kateri odgovor pravilen??? In še… Voditelji prejemali bajne vsote za molk! Vse to in še več v najnovejši številki vašega priljubljenega tabloida. (govora je o Kanal A -vroča linija)

 4. davidpelko dne Februar 12, 2008 ob 21:32

  In v trenutku, ko se ljudje dejansko borijo z lakoto, preživetjem in sodnimi izterjevalci obstoječega “režima” hodi novi predsednik države s “tajkuni”, “elito” in Janševo Urško na premiere Carmen.

  To me pa res zanima. Kdo od te elite je pa še bil na premieri.

  P.S. Žalosten, ker je resničen, tale zapis.

 5. turbofolker dne Februar 28, 2008 ob 20:14

  Se strinjam z naslovom objave.

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Ime(obvezno)

e-pošta(obvezno)

Spletna stran

Govori odkrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !