VSE JE V REDU… HA HA HA

Oktober 28, 2007

Smešno je, ko je vse že prebrano in povedano. Ne, da bi vedel vse – tudi približno ne: ampak ti stavki in fraze in vzkliki… Vse je v kotlini in ko so robovi previsoki je verjetno u redu tud to, kar se notr kuha. Ustvarjeni ‘fan klubi’ in še placani po vrhu.!?

Ma ne, sej je u redu. Vse je u redu, pac je treba še enkrat cez puberteto – ta kolkic že?  Send in the Clowns – ce je frka, ali ce ljudje v cirkusu zacnejo zehati. In dobesedno zeham. Dolgcas mi je in odvratno prazno je to, kar zdaj berem. Ampak dajmo – otroci v Afriki še tega nimajo. Pošljite klovne – bralcem se je zaskocila celjust. Od presenecenja? Od Zehanja?

In potem se vprašam: s kom bom ostal mlad, ce ste vsi že rosno stari? Ko sem prišel sem je bila najprej Roza in res nisem bral nicesar drugega. Potem je bil Jonas in sem videl, da je nekaj vec na celi stvari. In jih je bilo še nekaj…

Pošljite klovne – cirkus razpada. Uredniška politika je šla u kurac. Ostal je še Branko – pa bo še?

Vse je v redu… ha ha ha. In kakršni so teksti, takšni so komentarji. V Rimljanskih casih so namesto klovnov poslali kršcane. Levom. In je bila to neke vrste zabava. Quo Vadis? Kam gremo?

Sedel sem na vlak in naslednji dan napisal blog – vsi, ki so bili zraven so komentirali. Upam, da si vsaj vsem placal drink Fetalij – za tvoj fan klub ti SIOL da honorar. Ampak: saj je vse v redu… ha ha ha. Mogoce pa je Ulica ribjih konzerv nastala prav tako. Ali pa bolj napitek iz gostilne Pri medvedji podvezi – Blogos je postal znani kokteil iz vsega. Dobesedno. In čeprav mi je všeč vodka, je ne maram zmešane s pivom in vinjakom in vinom.

Mislim, da bom tud jaz šel v kratkem. Nekam, kjer je najprej audicija.

 • Share/Bookmark

16 odgovorov na temo “VSE JE V REDU… HA HA HA”

 1. vasija dne Oktober 29, 2007 ob 04:40

  ce rabis hosting sam povej ;)

 2. Fetalij W. Tyschew dne Oktober 29, 2007 ob 06:17

  ah, to te moti :)

  jaz nikomur nisem apeliral, da naj glasuje zame, niti nisem pričakoval da se bo zgodilo, kar se je… ne vem, ljudje berejo, všeč jim je (bilo?) in izbrali so sami, kaj naj rečem.

  si pa ti očitno še eden v vrsti tistih, ki mislijo, da mora biti blog nek umetniški presežek iz objave v objavo?

  jaz se s takimi stvarmi ne obremenjujem. mislim, s svojim blogom in njegovo vsebino. mimo komentarjev in mnenj o tem pa pač ne morem ignorantsko.

  jebiga, tko je, kaj naj ti rečem?

 3. vinci dne Oktober 29, 2007 ob 06:49

  Fetalij – saj se nimam namena kregat: če si res star 21, si konec koncev resna faca in nimam namena tega diskreditirat – samo sprašujem, če daš zdaj večkrat za drink?

  Škoda se mi zdi, da bi iz tega kotička ratal zaprt sistem – nekakšen forum – al pa konec koncev tud ni škoda. In je res, da nikogar nihče ne sili, da bloga kjer hoče Gre zato, da naj bi načelno hišni blogerji dali kredibilnost celemu sistemu. Zato mi je hecna izjava: “Z vsebino bloga se ne obremenjujem, mimo komentarjev pa ne morem.”

 4. Fetalij W. Tyschew dne Oktober 29, 2007 ob 10:59

  ne, ne dam večkrat za drink.

  novi hišni blogerji s takim izborom, kot je bil, enostavno niso bili izbrani zaradi tega namena. ravno tako, kot v ta namen ni bil izbran Godler pa niti Jonas. pri njima gre bolj za ime… reklama…

  in ja, z vsebino svojega bloga se ne obremenjujem, ampak mi gre na jetra, ko se pretirano obremenjujejo drugi in se obnašajo, kot da sem jim dal pištolo na čelo in jih, ob statementu da je moj blog najboljši na svetu in velik umetniški presežek, prisilil brat zadevo. PA NISEM! NIKOGAR!

 5. irenca dne Oktober 29, 2007 ob 13:52

  good to have you back vinci, ves naspidiran in z voljo do objavljanja :)

 6. Mr. Mojo dne Oktober 29, 2007 ob 13:55

  Vinci, ta zapis je za tiste, ki niso dojeli tega?

 7. vinci dne Oktober 29, 2007 ob 20:08

  :-) Mr.Mojo – včasih je treba poimensko.

  Irenca – in te ni med tistimi, ki bodo z mano delali film?

 8. Fetalij W. Tyschew dne Oktober 29, 2007 ob 20:10

  vinci, mogoče ni treba poimensko, ampak te ljudje zgolj ne berejo?

 9. vinci dne Oktober 29, 2007 ob 21:26

  Hmm, ti me bereš – očitno.Redno.

  Pa saj ni kreg – res ne. Govoriš o tem, da si preizkušal formo, ljudje pa komentirajo vsebino. In si rekel, da vsebina ni važna, da je šlo za poizkus. In se vidi (mogoče bolj iz tvojih komentarjev na komentarje, da hlepiš po potrditvi – mimogrede: kako sta pa z očetom?)

  Pojdi na http://www.vampir-z-gorjancev.si/ in se v side baru prebij do View My Stats, ali pa klikni na povezavo tukaj – tko, čist iz fore.

  Aja še nekaj: če ozmerjaš tepca s tepcem ne pomaga, ne more zaštekat. In v tem prostoru res ni težko pripraviti ljudi, da te opazijo – ta Big Brother in Bar in Kmetija generacija je pač na tem, da puhli gledajo puhle. A se mogoče še spomniš lanskega Bara? Pa so se oni tud trudil – iz vsega srca…

 10. Fetalij W. Tyschew dne Oktober 30, 2007 ob 06:26

  glej, ko rečem ni treba poimensko, ampak te ljudje zgolj ne berejo, mislim nase. jaz te ne berem. včeraj sem poškilil gor, ker sem zjutraj videl naslov med zadnjimi objavami… nakar sem bil presenečen nad debilanami, ki sem jih prebral. to je to.

  hlepim po potrditvi? ko ugotovim, po potrditvi česa hlepim, ti bom povedal. z očetom sva dobro. napijeva se ga skupaj in pretepava ženske. on mater, jaz pa sestro.

  meni je vseeno, ali gre za bar, big brother in ne vem katere generacije skupaj, ker moj cilj ni bil, da me vsi poznajo… blog pišem ker hočem da se ljudje režijo, potem je tu seveda še ljubezen do pisanja… in hvala, ker me zmerjaš s tepcem in puhlim, teslo neotesano. (toliko da vidiš, kako to zgleda)

  razlik med onimi iz bara in menoj je veliko… prva je verjetno ta, da se sploh ne trudim.

 11. Fetalij W. Tyschew dne Oktober 30, 2007 ob 06:27

  p.s. – ne vem kaj bi rad dokazal s statistiko? hlepiš po potrditvi? kako sta kaj z očetom? pa z materjo?

 12. vinci dne Oktober 30, 2007 ob 07:42

  Ha ha ha ha ha ha ha h… Zdaj pa v sobo in igračke s sabo. Ne da se mi te več kredibilizirat.

  Saj sem že prej zaštekal, da me pošiljaš u kurac, samo ti težko zamerim.

  Super dramaturški lok, ki pripelje od naslova do naslova:

  Vse je v redu… ha ha ha

 13. Irenca dne Oktober 30, 2007 ob 08:19

  Joj Vinci, pojma nimam s čim bi ti lahko pomagala? maš idejo, rabiš kaj? :)

  bi mi pa bilo v veselje :)

 14. daP dne Oktober 30, 2007 ob 09:05

  Fetalij W. Tyschew sedaj ko sem prebral tvoje komentarje, vidim da ima vinci prav!

 15. šuši dne Oktober 31, 2007 ob 01:09

  sem pa mislila, da si nad tem…pa ne gre se za to kdo ima prav in kdo ne. Vse skupaj se mi zdi zgrešeno. Kdo bo komu bolj fakiča pokazal in s tem naredil prazen nič…?

 16. markopigac dne November 5, 2007 ob 05:06

  vinci, blog je v sloveniji nazadoval, ker ni sel z roko v roki s svetovnim trendom. niti se ni izrodil v to, kar je hotel postati (pokazi kaj znas home page). ali pa nasi blogerji, kljub tehnicni navlaki doma, nimajo kaj za pokazati?

  mimogrede, ce zelis gostovanje – http://www.pigac.si

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Ime(obvezno)

e-pošta(obvezno)

Spletna stran

Govori odkrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !