ZAKAJ SIOL NE DOVOLI?

Oktober 26, 2007

Ne razumem, zakaj SIOL (oziroma Telekom) ne dovoli posegov v header in footer naših strani, prosto menjavo strani in podobno? Če že ne zastonjskim uporabnikom vsaj tistim, ki plačujejo naročnino in so njihovi podatki Telekomu dostopni. Ali ni ravno to fora bloganja: individualnost, izvirnost in unikatnost? Malo smo čredica, ki je zaprta v nek hermetičen balon – kakšna luknja ali dve ne bi škodile. Alexa rating pravi, da Blogerje obišče 18% obiskovalcev Siola (isti procent ima športna stran – ostalo pa je zanemarljivo). To pomeni, da bi blogerji načelno morali imeti neko moč in veljavo.

 • Share/Bookmark

10 odgovorov na temo “ZAKAJ SIOL NE DOVOLI?”

 1. nordstar dne Oktober 26, 2007 ob 13:13

  Jaz sicer nisem ekspert, a sem opazil, da Katarina redno menja sliko v glavi bloga. http://katarina.blog.siol.net/

 2. iztokgartner dne Oktober 26, 2007 ob 13:20

  To mene tudi moti. No ja, nekateri profili imajo nekaj možnosti, drugi ne. Premalo svobode, vsekakor.

 3. boss dne Oktober 26, 2007 ob 14:56

  če rataš zahteven pol ni fajn imeti bloga pri kakšnemu ponudniku, če pa nimaš posebnih želja in želiš samo pisati je pa čist vredi. :)

 4. vasija dne Oktober 26, 2007 ob 16:41

  zato, ker je siol hcerinsko podjetje od telekoma – ta pa je se zdaj drzaven oz. najbolj rdec od vseh… in za rdece case je znacilno, da ni individualnosti v izgledu – kaj sele v glavi ;)

  p.s.: kdo pa ti pravi, da mors bit na siolu? sem slčisal, da si pokasiral kr neki kesa za film, ki ga ni…. b i lahk namest, da si dal vse za koko – dal se za kak hosting, pa bi mel zdaj svoj own header :D LOL

 5. vinci dne Oktober 27, 2007 ob 08:19

  Hej, nordstar – Ja – sliko lahko menjaš, to je pa vse. Ne moreš obvladovato meta nastavitev, ki te bolje definirajo.

  bosss – Ge za preprosto stvar: sedaj iščem sponzorje za film, ti pa – glej si ga no vrabca – preverjajo prav vse faktorje: npr popularnost web obiska (npr Alexa rating), popularnost linkov (Google PR) in tako na siolu padeš v neko solato, kjer je vse zmešano.

  vasija – telekom ni več rdeč, pa tudi tista rdeča od prej je bila bolj roza. Najbolj bedasta izjav od vseh umazanih izjav, ki sem jo slišal pa je, da sem kadarkoli pokasiral kakšen keš za kakšen film. Posnel sem 3 celovečirne filme: Babica gre na jug (država je Japonskemu producentu primaknila 40.000 MARK), Oko za oko (država je primaknila 600.000 MARK) in Poker (TV Slovenija je primaknila 210.000 € + 160.000 € Filmski sklad za povečavo) – torej za cca 600.000 € sem posnel 3 celovečerce s skupnim obiskom cca 110.000 gledalcev. Pri tem budgetu (600 K €) se v sloveniji šele začne državna produkcija ENEGA celovečirnega filma. Pri vseh projektih sem še vlagal svoja sredstva.

  In koko sem prav tako kupoval iz svojega keša, če te že zanima.

  P.S. in če pogledam design tvojega bloga vasija je mogoče celo bolje, da SIOL ne dopušča sprememb. Na kateri drogi je bil narejen pa ta design Vasija

 6. vasija dne Oktober 27, 2007 ob 13:09

  @vinci: bilo je misljeno kot “joke” oz. tako sem jaz slisal oz. tako se govori… sej ves kako je v sloveniji… ni pa bilo misljeno zaljivo ampak, da se mal nasmejis – lol…

  no… glede roza pa ti dam prav… pomoje je se kr dalje roza – ddddddddd….

 7. vasija dne Oktober 27, 2007 ob 13:14

  p.s.: … si pa dokazal, da si tudi ti pravi slovencl, ki ne moras ne da vrnes lopticu… drugace, pa ce smo ze iskreni – na travi vinci, na travi…. lol

 8. vasija dne Oktober 27, 2007 ob 14:05

  pismo… zdaj se pa kr mal “bad” pocutim, da sem ti ocital to s kesom od filma… sam sej, kot sem napisal – to sem nekje slisal – ni pa bil moj namen, da bi te “ocrnil” ali karkoli postavljal pod ? – zame je babica gre na jug se vedno eden izmed najboljsih slo. filmov – kar se pa tebe tice – o teb vem bora malo – to kar se govori oz. to kar berem tu na blogu… in ce sem ponovno iskren mi je vsec kar berem tu in se nekak ne ujema s tem kar se govori…

  glede te tvoje izjave “In koko sem prav tako kupoval iz svojega keša, če te že zanima.” pa te imam za carja!!! (pa ceprav si mi spljuval design) lol…

  nc vinci… se 1x sorry – pa upam, da nisi prevec jezen… bi pa me res neki druzga zanimalo: kaj je s to babico gre na jug2?! sem pred kakim letom dni pre3iskal cel net, da bi nasu kaj vec o tem – pa bas nc ni… bi lahko razlozu kaj se je zgodilo s tem projektom oz. ce je sploh obstajal – al je tudi to vse iz trte zvito?!

 9. vinci dne Oktober 27, 2007 ob 19:37

  Fora je v tem, da vsi nekaj nekje slišijo. Jaz sem pred šestimi leti nehal dajat intervjuje, ker so se izrodili v kaj, kar sploh nisem nikoli rekel. In zato je ta blog – sigurno nihče na svetu nima slabšega mnenja o meni od mene.

  Hej, odloču sem se, da bom za vsa svoja dejanja sprejemal posledice – hmm, kradel sem bencin iz avtomobilov, da sem se lahko peljal na morje, vzel sem skoraj že skoraj vse droge na svetu, goljufal sem državo, tudi kakšno žensko sem že udaril (referenčno na sodni proces, o katerem je tudi govora na blogu) in podobno. In ni mi pena govorit o stvareh, ki sem jih zares naredil, mi je pa ogabno, če se moram zagovarjat za stvari, ki jih nisem naredil. Skoraj 12 let sem blokiran v slovenskem filmskem prostoru zaradi tega, ker je nekdo nekje nekaj slišal, ne da se mu pa tega preverit.

  Babica 2 je zopet političen projekt, ki ga uporabljajo za medsebojne ribarije. Letos bi se moral že snemat, pa se ne. Delovni naslov je bil Oliver.

  In sory tud tebi – ni bla žogica – res je kičast blog vasija.

 10. vasija dne Oktober 27, 2007 ob 21:03

  @vinci: respect!

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Ime(obvezno)

e-pošta(obvezno)

Spletna stran

Govori odkrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !