NE MOREM VERJET, KAKO SEM BREZ SREČE

Oktober 17, 2007

Prav ne morem verjet. 5 ljudi trdi, da jo je udaril in da sem jo branil, 2 trdita, da je ni (on in ona vpletena) in kljub vsemu pušim na tem mediokritetnem sodišču. Jaz ne morem verjet, kako je lahko taka prasica. Umazano bitje brez hrbtenice, netalentirana plagiatorka drugih igralkl, hkrati pa še takoo zelo grda.

Saj ne, da bi mi bilo toliko do zmage – mogoče si tudi zaslužim, saj nisem brez grehov – samo ne proti takšnim lažnivim, okrogloglavim smradom. Hej, ta dolina je res dolina frustriranih hobitov, naša mala Šajerska.

Pravzaprav je smešno. In je verjetno prav tako. Če bi me potrjevali tako plehki, in nepomembni faktorji, bi se moral prav zamislit.

In vseeno sem jezen. Ploščatoksihtna in okrogloglavi sta me nategnilo kot zajca. Predstava, ki jo ponavljata sto in stokrat jima je končno prinesla honorar. Uf, kako sem jezen.

Ampak jutri bom že manj. Pojutrišnjem še manj. Čez en teden bom pozabil. Japonska veverica pa se bo še vedno pritiskala za njegoviovim hrbtom in on bo še vedno majhen provincialec z rogovi.

Jebi ga, tko to gre…

 • Share/Bookmark

9 odgovorov na temo “NE MOREM VERJET, KAKO SEM BREZ SREČE”

 1. likard37 dne Oktober 17, 2007 ob 22:41

  Tri stvari sem opazil: prva je, da nimam kaj prida pojma za kaj gre, druga da me niti ne zanima in tretja, da znaš pa res orenh biti jezen!!!!

 2. jonas dne Oktober 18, 2007 ob 10:48

  Pred leti je Vinci branil zdraharsko pičko pred njenim pijanim drekobezom in ga počil čez gobec. Izkazalo se je, da bi moral počit oba,

 3. chef dne Oktober 18, 2007 ob 21:15

  Krepnil bom.

 4. akvarij dne Oktober 18, 2007 ob 21:30

  dej no, grda pa res ni tako zelo… za ostalo pa ne vem, nisem bila zraven, ko se je zgodilo…

 5. lonDON dne Oktober 18, 2007 ob 21:43

  Jaz poznam se eno tako kuro k jo opisujes! Gracnerca je ista!

 6. mojcas dne Oktober 18, 2007 ob 21:47

  Najbolj zabavno pa bo, ko se bosta enkrat pobila med sabo. To bo dramatičen zaljuček predstave njunega življenja. Mogoče bomo pa celo ploskali.

  Tko kot vse v naši državi, je tudi sodstvo v k…

 7. Mousecruiser dne Oktober 26, 2007 ob 09:58

  Jest pa mislim, da si lahko zelo srečen, ker si toliko dedca, da ne prenašaš nasilja nad ženskami. Kapo dol Vinci, tega nisi naredil zaradi nje, ki itak uživa v tem, ampak zaradi svojih principov.

 8. simonarebolj dne November 3, 2007 ob 20:45

  Gračnerjeva je odlična gledališka igralka (filmska pač po mojem mnenju niti prav dobra ne), je pa na žalost očitno tudi tako prekleto tipična baba v slabem pomenu besedne zveze, ko gre za moške, da me je kot žensko kar sram ob takih štorijah. Že tisti megalomanski pohod po Avditoriju v kričeče rdeči srajčki s krvavo rdečimi ustnicami je obetal probleme … he, he … Preveč kičasto, da bi bilo brez mežika na eno oko prepričljivo. Jebat ga! Kri je tekla, rogovi so pokali in ko je gospa uspela dobit dozo egotripa, se je morala odločit, kakšno vlogo se ji bolj splača igrat naprej. Eden je obljubljal prihodnost, pri drugem je bila kvečjem preteklost. Torej … Ampak vse se vrača, vse se plača. Nč bat.

 9. niksodus dne December 1, 2007 ob 18:09

  Ni še konc te zgodbe!

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Ime(obvezno)

e-pošta(obvezno)

Spletna stran

Govori odkrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !