Sodišče, NMK in ostalo…

Februar 20, 2007

OK. Imel sem sodišče pred neprijazno in pristransko sodnico. Kljub temu, da jih pet od sedmih vpletenih trdi in pod prisego priča, da je Šturbej udaril Natašo, nam o tem udarcu sodnica Doris Jarc sploh ni dovolila govoriti. Šturbej pa je pričal o tem, kako ga je bilo sram (pa ne zato, ker je udaril Natašo), kako je bil nemočen, ponižan (pa ne zaradi njegovega udarca Nataši) in kako ga je bilo in ga je še vedno strah (pa ne udariti Nataše). Ampak, jebi ga, eni ljudje si drug drugega prav zaslužijo.

Vmes je Naša mala klinika (hrvaška verzija) dobila prestižno nagrado, kot najboljša hrvaška serija (pa še dve takšni nagradi za igralca / Enis Bešlagić/ in igralko /Jadranka Đokić/) in na sliki lahko vidite kako sem ponosen, da sem se nagrade lahko dotaknil.

 • Share/Bookmark

11 odgovorov na temo “Sodišče, NMK in ostalo…”

 1. had dne Februar 20, 2007 ob 14:03

  nase sodstvo, ki se ukvarja z vsem ostalim, kot pa s samimi zadevami.. namesto, da bi ga kaznovalo, ker pretepa zenske, se ukvarja s pomilovanjem njega..

  ocitno si ga ti se premalo..

 2. nordstar dne Februar 21, 2007 ob 09:46

  Čestitam za nagrado, ki pa izgleda ni merilo za (finančni) uspeh. Ker gledanost pa ni bila zadovoljiva, če sem prav poštekal konec snemanja. O sodiščih pa ne bi. Podpiram divji zahod, seveda na pravični ravni.

 3. irencek dne Februar 21, 2007 ob 12:50

  It is aliveeeeeeee!!! :)

  Čestitam za nagrado. Mimogrede prejšnji teden sem gledala po dolgih letih spet Babico gre na jug in sem ti samo hotela rečt, da je zame to najboljši slovenski film od 1991 pa do zdej. Res. Sem ga prav požrla. Večkrat. Krasen je. Vse, vse štima.

  lep dan!

  Irena

 4. vinci dne Februar 21, 2007 ob 17:47

  Gledanost Klinike je super (na hrvaškem nad 27%) – pa tudi ukinitev je še pod vprašajem. kar se pa Babice tiče se mi pa zdi, da so same napake

 5. nordstar dne Februar 22, 2007 ob 00:18

  Mogoče obstaja še računica (EPP minus stroški), pa se jim tam ne izide, zato še balinajo.

 6. roza dne Februar 22, 2007 ob 01:01

  Kopitarji, bedaki in zafrustriranci bodo vedno prisotni in vedno bojo zmagal. Tako pač je in, predvsem, kako to, da te to še vedno čudi? Za kliniko mi pa nisi povedal, ponosna!

  Mi je všeč, da si se spet javil!

 7. mojcas dne Februar 22, 2007 ob 07:22

  Poglej, poglej, kdo se je oglasil. Upam, da je študijski dopust mimo :D

  Ja, Vinci, mislim, da si določeni ljudje drug drugega res zaslužijo. Včasih se je res bolje ne mešat v te zadeve, naj se pogrizejo med sabo.

 8. TurboMan dne Februar 22, 2007 ob 20:31

  vinci, nekoč davno je bil v sobotni prilogi objavljen tvoj članek/spis, v katerem si (dobesedno) interpretiral fraze, ki jih ljudje uporabljajo. ce jo imas mogoče kje na disku arhivirano, bi te prosil če jo objaviš, ker je super napisano.

  ontopic: pravno gledano si zafukal, če nisi z udarcem direktno preprečil napadalcu zadati udarec … boš za drugič vedel, da je treba to opravit brez prič :)

 9. Martin Rotovnik dne Februar 23, 2007 ob 23:59

  Vinci nisi napisal, kako se je izteklo na sodišču? Čestitam za nagrado!!! Govori se, da pripravljaš drugi del Babice? A je to res? http://martinrotovnik.blog.siol.net/

 10. markopigac dne Marec 7, 2007 ob 17:11

  vinci, in brez koliko slovenskih evrov lahko ostanes, ce sturbej zmaga?

 11. markopigac dne Marec 8, 2007 ob 14:44

  vinci, slisim, da se poleti zagotovo snema “babica gre na jug 2″. True or falce?

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Ime(obvezno)

e-pošta(obvezno)

Spletna stran

Govori odkrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !