OK – JOVO NA NOVO

Januar 3, 2007

‘You think you’ve got problems? What are you supposed to do if you are a manically depressed robot? No, don’t bother to answer that, I’m fifty thousand times more intelligent than you and even I don’t know the answer. It gives me a headache just trying to think down to your level.’ Marvin, The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy

Ne gre mi, tale video. Kot prvo, mi ga pri uploadingu skompresira v kvadratasto sliko, da se potem niti ne trudim več spravljati zadeve v oglate in trikotne oklepaje. mam kar nekaj stvari, ki bi jih objavil, pa me je izdala moja tehnična bebavost. ne vem kje nastaviti resolucijo slike, da mi je Googl ne bi sfižil. Prav tečen sem že zaradi tega.

Tečen tudi zaradi praznikov. Novo leto. Pih. Gledal sem Drakulo. Če ne bi naokrog pokalo verjetno sploh ne bi vedel.

Tečen zaradi otrok, ki so tečni nazaj. Zaradi raznih cepetanj. Ne morem se raztrgat na več kosov, sori. Tečen zaradi…

Sicer sem že lansko leto napisal tole in ni se spremenilo. Ko začneš citirati samega sebe, pomeni, da si se že izpel v ponavljanju. “In kakor že rečeno…”, “Nekoč sem že zapisal…”

Všeč mi je praktična uporabnost holistike pri Douglas Adamsu. Njegov detektiv *(Dirk Gently) pač poišče nekoga, ki mu je videti, da ve kam gre in nato le tega zasleduje toliko časa, da ga pripelje k rešitvam tistega, kar ga je mučilo. Zajebano pa je najti koga, ki je videti, kot da zares ve kam gre.

Jaz recimo nimam poma.

* Dirk Gently is a private detective who is more interested in telekinesis, quantum mechanics and lunch than fiddling around with fingerprint powder, so his investigations tend to produce startling and unexpected results. A simple search for a missing cat uncovers a bewildered ghost, a secret time-traveller, and the devastating secret that lies behind the whole human history and threatens to bring it to a premature end. Sadly the cat dies.

 • Share/Bookmark

6 odgovorov na temo “OK – JOVO NA NOVO”

 1. roza dne Januar 3, 2007 ob 16:20

  pridem kej na obisk pa pokažem kako s temile filmčki… poljub, r

 2. Dajana dne Januar 3, 2007 ob 17:24

  Martin je pred nekaj dnevi pomagal Lovrencu dat noter video. Poglej pri Martinu! http://martin.blog.siol.net/2007/01/01/lovrenc-je-nastopal/

 3. vinci dne Januar 3, 2007 ob 18:57

  Hvala, ta problem smo že rešili (hvala Jonas, hvala Roza) – zdaj pa dalje: moja tečnoba…

 4. roza dne Januar 3, 2007 ob 19:01

  tlele ti pa noben ne more pomagat, hohohohohohoho

 5. razocaranagospodinja dne Januar 3, 2007 ob 21:34

  Bolš tečen kot dolgočasen…

 6. sebek dne Januar 7, 2007 ob 23:38

  joj ta članek se mi pa res dopade! ;)

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Ime(obvezno)

e-pošta(obvezno)

Spletna stran

Govori odkrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !