KMEČKI PUNT, AMBRUS IN JERRY IZ BARA

November 26, 2006

Dejstva: Država ne zmore zagotoviti bivanja državljanom! Davki, ki jih plačujemo za osnovne, z ustavo zajamčene pravice, so bili očitno porabljeni za druge namene! Edino orožje, ki ga zna policija uporabljati, je radar! Samopomoč je v tej deželi (v posameznih primerih) postala pravilo!

Zanima me, koliko prebivalcev Ambrusa je do sedaj prejelo poziv k sodniku zaradi kršenja javnega reda in miru?

In obstaja še eno, višje sodišče, ki te obsodi na to, da vidiš in slišiš in čutiš, kaj se dogaja.

In je obsodba ta, da kakor kakšen Odisej potuješ po tem tekočem traku medtem, ko imajo vsi ostali vosek v ušesih. In je največja kazen ta, da slišiš te preklete Sirene. In veš. In razumeš. In si neskončno želiš, da bi te pogubile. Uničile. Omrežile. Prežvečile. Izpjlunile.

In je bilo v takšni atmosferi popolnoma jasno, da bo iz Bara odšel Jernej. Ker je bil edini talentiran. Ker je edini znal še kaj drugega, kot gubati čelo in čvekati nesmisle. Ki je edini imel posluh in okus. In ritem. Ki se mu vidi, da je tudi kaj prebral. Moral je iti, ker so bili poleg njega drugi videti bebčki in opice.

Živela nevednost. Dobrodošla nazaj inkvizicija. Naj živi “preprosti” človek. Zemlja je ploščata in je središče vesolja – popravili bomo vse zmote, ki jih je zagrešila kakršna koli oblika liberalnosti. Naj spet zagorijo grmade.

Tema dneva 

 • Share/Bookmark

3 odgovorov na temo “KMEČKI PUNT, AMBRUS IN JERRY IZ BARA”

 1. had dne November 26, 2006 ob 08:51

  o jerryu sem vceraj zvecer, ko sem za trenutek ujel bar, precej podobno razmisljal.. in se nekaj mi je padlo v oci.. kako je lahko dobil 11k glasov, ce je pa prejsnjic vedno dobil okrog 18k glasov?? so se ga gledalci navelicali? ali pa je zadaj pop tv kuhinja, ki pac ni mogla izlociti zadnje zenske?

  romi in pogrom nad njimi.. pravna drzava pusti, da vascani ambrusa vzamejo pravico v svoje roke in odlocajo o usodi ljudi, jih ne pustijo na njihovo zemljo, docim pa zver isce razloge za neuspesno iskanje prostora za njihovo bivanje v medijih in v stvareh izpred 4 let.. kako prozorno.. ko niso nasli resitve, ko se upira cela slovenija, potem so krivci za nastale razmere prejsnji oblastniki in krivda je na strani medijev.. puhlice.. ko jim je zmanjkalo argumentov..

 2. Ninočka dne November 26, 2006 ob 11:06

  Bar sem gledala 2-3-krat potem so mi dovolili, da neham… Drugače ima Jernej svoj band Pokerheads, dober glas and he should be just fine, saj recimo, da je dobil neko pozornost medijev, kar lahko izkoristi za naprej… Saj v prejšnjem Baru je bilo isto, vsi, ki niso meli IQ manjši od zmrznjenje gozdne jagode so odpadli…

  Nekje med Romi in splavom in Dorbničem in vaškimi zasedami, stražami… mislim, da se bom preselila, ker ko pride na vrsto lov na čarovnice…

 3. ramalak dne November 26, 2006 ob 11:12

  Glede Ambrusa se popolnoma strinjam. Stvari so državi že davno ušle iz rok. Niso sankcionirali Romov, ki so zato imeli vse večje “pristojnosti” in krila.

  In niso pravočasno ukrepali ob “ljudski vstaji”. Na svoje napake so odgovorili z novimi napakami. Seveda, policija porabi preveč časa za kaznovanje prekrškarjev, ki vozijo 5 km/uro prehitro. Se je do zdaj pokazalo za bolj pametno in koristno.

  Ne strinjam pa se s tabo glede Jerryja. Mislim, da fant ni kaj dosti prebral in tudi drugače ni izstopal v pozitivnem smislu od ostalih.

  Je pa vse kuhinja in predvsem velik biznis.

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Ime(obvezno)

e-pošta(obvezno)

Spletna stran

Govori odkrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !