SLOVENSKI DELIVERANCE V SOSTREM

November 25, 2006

Jaz nisem niti vedel, da bi Boorman svoj film Deliverance lahko posnel tudi v Sostrem. Namesto da se je zajebaval tam v goratem in močvirnem vukojebu v Ameriki, bi lahko stanoval lepo v hotelu Domina, ki je le dobre 3 kilometre stran od Sostrega in mirno snemal.

Na zboru krajanov, ki so ga predvajali a pop TV sem opazil, da jih je večina banjo (instrument benđo) pozabila doma. In se je zopet zgodila drhal: ker ne marajo Ciganov”samo zato” ker so bojda kriminalci, so zagrešili kar nekaj kriminalnih dejanj (zažgali barako, vzeli pravico v svoje roke in podobno), zraven pa z deformiranimi ksihti, ki le še od daleč spominjajo na človeka, blejali v kamero nesmisle.

In Zoran je zapravil zaupanje te drhali?

Tema dneva

  • Share/Bookmark

3 odgovorov na temo “SLOVENSKI DELIVERANCE V SOSTREM”

  1. mikimirko dne November 25, 2006 ob 19:38

    Ja če so ti pa Strojanovi tolk fajn pa super jih pa na svoj vrt vzem. Me prou zanima kolk časa bi jih mel še za super fajn.

  2. kinkitone dne November 25, 2006 ob 22:01

    Se strinjam, da je to vzdušje že prav grozljivo. Zanimivo pa je, da se prebivalci okoli Roga niso nič uprli, pa nobene barikade postavili, ko je bila omenjena ta lokacija. Mogoče pa urbano okolje res bolje vpliva na sprejemanje različnih. Po drugi strani, pa tudi Ljubljančani podpisujejo peticije proti džamiji.

  3. pet-in-g-seks dne November 26, 2006 ob 03:05

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Ime(obvezno)

e-pošta(obvezno)

Spletna stran

Govori odkrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !