KOLINE IN BOJAN KRANJC

November 23, 2006

Včasih je bil čas kolin od konca novembra pa do novega leta. Predvsem iz praktičnih razlogov – klati so začeli, ko muhe niso več letale zaradi mraza, da se v meso ne bi naselile ličinke, pa tudi shranjevati priklano je bilo lažje pri nizkih temperaturah.

Sedaj sezona kolin traja neprekinjeno že dve leti. Ni važno, ali so svinje doletne, so dovolj težke in podobno, samo da niso iste barve, kot je zaželjeno (zapovedano), ali pa mogoče razmišljajo malo drugače, kot je v teh časih potrebno in že gredo pod nož. Zadnjega plemenskega “prasca” so zaklali pred kratkim in sicer zaradi vrtnic v riti. Klavci se očitno ne zavedajo, da brez razploda ni novih prašičev, a jih suša in lakota v prihodnosti očitno ne zanimata.

Tukaj je povezava na interno anketo TV Slovenija – pozivam vas, da glasujete po vesti.

P.S.

In kaj dela Bojan Kranjc na kolinah? Nastopa.

Zaradi nastopa hrvaške skupine Let 3 so ga odžagali. Ker so Let 3 kazali riti. Manekenke v tangicah so tudi kazale riti. One niso bile sporne – vse so bile primerno depilirane.

P.P.S.

Več informacij na Sex Blog in na Andrej Košak Blog

 • Share/Bookmark

4 odgovorov na temo “KOLINE IN BOJAN KRANJC”

 1. Roza » Wtf dne November 23, 2006 ob 18:32

  [...] Tukaj je že popolnoma prav napisano. Včasih res ne morem verjet, kaj se dogaja v tej nasi državici… Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0 [...]

 2. martin dne November 23, 2006 ob 23:15

  Vsaka oblast ima popadke, mi pa čedalje slabši program. Kultura? Ja, takšno dobivamo, kot si jo zaslužimo. Saj se kar naprej zmrdujemo nad ustvarjalci. Zakaj pa misliš, da je šla babica na jug? Poln kufer je imela butcev.

 3. kate dne November 24, 2006 ob 14:43

  Včasih je dovolj, da nekomu pokažeš kriv prst, pa s tem že sprožiš negativno posledico, ki se je sicer kovala že davno. Vsak razlog je dober, da odstaviš nekoga, ki ti, zaradi takšnih ali drugačnih vzrokov, ni všeč. Morda nekateri delajo preveč dobro (TLP je ena boljših oddaj), številni ljudje pa itak ne prenesejo, da je nekdo drug v nečem boljši kot oni. Saj veste, da morate imeti boljši avto kot sosed. Lepo bi bilo, če bi takim večkrat pokazali riti in pri tem ne bi bili kaznovani!

  In za konec samo še vrtnica, ki tokrat zelo, zelo smrdi po nepravičnosti…

 4. GRiSON dne November 24, 2006 ob 19:08

  Sedaj kolinam prav nič dobro ne kaže, sosedovi prašički so zboleli ;) .

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Ime(obvezno)

e-pošta(obvezno)

Spletna stran

Govori odkrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !